Over ons

Car Company Haarlem - úw mobiliteitspartner

MOBILITEITSPARTNER

Bij Car Company Haarlem staat uw mobiliteit centraal. Wij zijn een all-round partner op de lange termijn voor onze klanten op alle gebieden van mobiliteit. Zo heeft de klant maar één aanspreekpunt voor al zijn mobiliteitsvraagstukken. Onze focus ligt op de dienstverlening en het advies, het middel is de automobiel.

ONTZORGING

Bij het bezitten van een auto komt meer kijken dan alleen autorijden. Onderhoud is een noodzakelijk kwaad en kost (vaak) veel van uw kostbare tijd. Wij besparen uw deze tijd en regelen desgewenst u onderhoud in volgens de normen van de fabrikant. Met de haal & brengservice voor de auto ontzorgen wij u van deze vaak tijdrovende zaken. Uw auto wordt bij uw huisadres of werkplek opgehaald en weer afgeleverd.

SERVICE

Als uw mobiliteitspartner zoekt Car Company Haarlem ook naar automobielen gebaseerd op uw specifieke wensen. Wij beschikken over een groot netwerk in binnen- en buitenland. Hierdoor is het bijna altijd mogelijk om voor u de auto te vinden die het best aansluit bij uw wensen. Als uw mobiliteitspartner kijkt Car Company Haarlem verder dan de nationale markt.

KWALITEIT

Car Company Haarlem staat in voor haar producten en levert kwaliteit. Als onze voorraadauto’s hebben fabrieksgarantie en worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Alleen als de auto door al deze inspecties heen komt wordt deze aangekocht. In combinatie met de aanvullende diensten waarbij Car Company Haarlem desgewenst het onderhoud voor u inregelt, blijft deze hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd.

Back to top