CCH RACING

Trackdays

Een trackday is een leuke en laagdrempelinge manier om op een circuit te genieten van uw (race) auto en uw racevaardigheid te verbeteren. Helaas heeft een trackday ook minder leuke kanten. Het transporteren van uw auto, zelf banden wisselen, eventuele technische problemen oplossen, schades, het zijn maar enkele voorbeelden. Car Company Haarlem kan voor u een goed geprepareerde auto ter beschikking stellen inclusief verzekering en technische ondersteuning. Ook kan Car Company Haarlem desgewenst uw eigen trackday auto naar elk circuit in Europa transporteren.

Uw voordelen:
•  U krijgt technische ondersteuning
•  Transport naar elk circuit in Europa mogelijk

Instructie en begeleiding

Beschikt u zelf al over race ervaring, maar wordt u maar niet sneller? Car Company Haarlem kan u met een ervaren KNAF race instructeur helpen uw rijtechnieken naar een hoger niveau te brengen. Door 1 op 1 les te krijgen van een instructeur zal er snel resultaat worden geboekt. Ook kan Car Company Haarlem adviseren over de set-up van uw auto.

Uw voordelen:
• Uw rijtechnieken gaan naar een hoger niveau
• Advies over de set-up van uw auto

Zelf racen 

De ultieme stap is natuurlijk om zelf te gaan racen. Als je een race lientie hebt gehaald is dit op diverse niveau’s en budgetten mogelijk. Je kan er voor kiezen om zelf een auto aan te schaffen en naar het circuit te gaan of je kan je kan kiezen voor volledige ontzorging en alle zaken omtrent de organisatie uit te besteden. Wij noemen dit het “Arrive and Drive” principe. Dit houdt in dat u zelf met uw race overall en helm naar het circuit komt en dat alle race auto gerelateerde zaken door Car Company Haarlem worden verzorgd. U kunt bij ons een auto huren of zelf u auto door ons laten “runnen”. Zodat u zich optimaal kan focussen op het racen.

• Volledige ontzorging met betrekking tot de preparatie en running van de race auto
• U kunt zich volledig focussen op het racen zelf

WILT U GAAN RACEN?