Diensten

VOERTUIGTRANSPORT

Voertuigtransport

Transport van (exclusieve) auto’s is voor Car Company Haarlem niet enkel het transport van een auto van A naar B. Car Company Haarlem beschikt over een C1E oprijwagen met aanhanger combinatie waarmee uw auto optimaal getransporteerd kan worden. Daarnaast voldoet Car Company Haarlem aan alle wet- en regelgeving om in de Europese Unie voertuigen te transporteren. Onze oprijwagen is de schoonste in zijn klasse, met de EURO6+ uitstootnorm.

Wilt u een raceauto met weinig bodemspeling, een zware bestelbus of een fragiele klassieker laten transporteren? Wij kunnen het voor u verzorgen. Belangrijker vinden wij de chauffeur die uw auto gaat transporteren. Uw auto wordt met veel zorg geladen en weer gelost. Tijdens het transport is uw auto bij Car Company Haarlem ook volledig verzekerd.

Car Company Haarlem staat ook buiten kantooruren voor u klaar. Een raceauto op zaterdag op het circuit van Spa-Franchorchamps of een klassieker naar de Concours d’Elegance, wij kijken nergens meer van op en verzorgen dit voor u.

Voordelen Autotransport

Transport mogelijk binnen heel de Europese Unie

Professioneel transport door jarenlange ervaring

Extreem lage hellingshoek laadvloer voor speciale voertuigen

Flexibele inzet, ook buiten kantoortijden

UW VOERTUIGEN VERVOEREN?