Zoekopdracht

Wij zoeken graag voor u een auto naar uw specifieke wensen

KENNISMAKINGSGESPREK

Car Company Haarlem specialiseert zich in het zoeken naar (exclusieve) auto’s. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen vastgelegd. Wij adviseren u over de rijeigenschappen van de auto, de technische aspecten en de financiële haalbaarheid. 

SELECTIE

Na het bepalen van het zoekcriteria gaat Car Company Haarlem voor u aan de slag. Met ons netwerk dat ver reikt tot buiten de landsgrenzen vinden wij altijd de auto die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. 

TESTRIT

Na goedkeuring van uw zijde gaan wij een bezichtiging inplannen. Wij bezoeken de auto op locatie en onderwerpen deze aan een strenge kwaliteitscontrole. Dit voorkomt een eventuele miskoop en sluit aankooprisico’s uit.

REGISTRATIE

Bent u akkoord met de gevonden auto, dan gaat de auto op transport. Bij aankomst in Nederland wordt de auto gekeurd en ingeschreven (indien nodig) in het Nederlandse kentekenregister. De auto krijgt tevens een poetsbeurt van interieur en exterieur. 

AFLEVERING

Zodra de auto volledig is afgehandeld en klaar is voor aflevering ontvangt u van ons een definitieve afleverdatum. Wij kunnen de auto bij u thuis, op kantoor of gewoon bij ons in de showroom uitleveren. De tenaamstelling en administratieve zeken kunnen wij gewoon bij u op locatie verzorgen. Kortom, turnkey tot en met aflevering in uw eigen garage! 

OP ZOEK NAAR UW DROOMAUTO?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vinden uw droomauto.